گیلان ، رودسر
farzane.m69@gmail.com
09132691404
آرد فانتزی یا گندم، بهتره که فانتزی باشه ۳۰۰ گرم ( حدودا ۲ پیمانه)
شکر ۱ ق غذاخوری پر
مایه خمیر ۶ گرم (حدودا ۱ ق چای خوری)
نمک ۱ ق چای خوری کره ۱۵ گرم (۱/۵ ق غذاخوری)
شیر ۱ پیمانه
پودر هل ۱/۴ ق چای خوری
مواد میانی
خرما ۱۵۰_۲۰۰ گرم (۲۰عدد)
پودر نارگیل یا گردو ۲ ق غذاخوری پر
پودر دارچین ۱ ق غذا خوری پر
رومال
1 عدد تخم مرغ
1 ق غذاخوری خامه یا شیر
کمی وانیل یا هل
کنجد و پودر نارگیل برای تزیین
طرز تهیه نان خرمایی
خمیر مایه و شیر ولرم و شکر را با هم دیگر مخلوط کنید . ۷_۸ دقیقه درش را بزارید که عمل بیاد همه مواد خشک را مخلوط کنید (بهتره که یه مقداری از آرد را نگه دارید و
اگر دست آخر نیاز بود اضافه کنید چون رطوبت آردها متفاوت هستند ) بعد مخمـر عمل آمده را اضافه کرده و ورز بدهید تا خمیـر جمع شود بعد کره را به آن اضافه کنید
و به خورد مواد بدهید بعد روی صفحه کار(یا روی کابینت آشپزخونه را خوب تمیز کنید سلفون بندازید) خمیر را منتقل کنید و خوب ورز بدهید که خـمیر لطیفی به دست بیاید.
خمیر را ۱۰_۱۵ دقیقه در کاسه چرب با درپوش استراحت بدهید ، بعد وزن خمیر را گرفته و به ۸ قسمت مساوی تقسیم کنید . و هر کدوم را چونه بگیرید و بزارید
داخل سینی که کف آن را چرب کردید و رویش را با نایلون چرب بپوشانید.
۳۰ دقیقه استراحت بدهید. تو این مدت هسته خرما ها بگیرید و لهش کنید با مواد دیگه مخلوط کنید و به ۸ قسمت تقسیم کنید.
شما عزیزان می توانید برای آموزشات بیشتر از بخش محصولات و خدمات خوشمزه ریزه پکیج نان را تهیه کنید .
بعد از استراحت هر چونه را باز کنید و از مواد میانی داخلش بزارید و دوباره چونه کنید.
بگزارید داخل ظرفی که کفش را کاغذ روغنی یا نسوز پهن کردید و دوباره روی آن را با نایلون چرب بپوشونید،
تا ۴۵ دقیقه استراحت کنه و حجم بگیره. بعد از استراحت نهایی رویش را رومال کنید ، که ترکیب یک عدد تخم مرغ ، یک قاشق شیر و کمی هل است.
با فرچه روی آن میزنیم وبا کنجد یا نارگیل تزیین کنید و داخل فر از قبل گرم شده بزارید با درجه ۱۸۰ به مدت حدودی ۲۰_۲۵ دقیقه.
فر را از نیم ساعت قبل روشن کنید و یک ظرف آب داخلش بگذارید تا رطوبت نان حفظ بشه بعد از پخت اون رو به صفحه توری منتقل کنید تا خنک بشه . نوش جانتون.
این آموزش طرز تهیه نان خرمایی خوشمزه ریزه، یک نان مقوی برای تمام افراد به خصوص بچه هاست.
گیلان ، رودسر
09132691404
farzane.m69@gmail.com
عضو خبرنامه ما شوید