گیلان ، رودسر
farzane.m69@gmail.com
09132691404
کیک کدو حلوایی در سایت خوشمزه ریزه یک دسر خوشمزه و سالم است که از کدو تازه و پخته شده، ادویههای گرم و شیرین، تهیه میشود. این کیک با طعم شیرین و خامهای کدو، ترکیبی منحصر به فرد از طعمهای تابستانی و پاییزی را به همراه دارد. مواد اولیه آن شامل کدو، آرد، شکر، تخم مرغ، روغن، ، پودر قند، وانیل، پودر دارچین و ...است. این دسر را میتوان با گردو، پسته یا خرما تزئین کرد.
طرز تهیه کیک کدو حلوایی
مواد اولیه:
شکر سفید یا قهوه ای یک و نیم پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
ماست پر چرب یا شیر پر چرب 3 ق غ
روغن مایع 1 پیمانه
پوره کدو حلوایی 1 پیمانه
آرد 2 پیمانه (یا مخلوط آرد و سویق)
بکینگ پودر 2 ق چ
دارچین 1 ق چ
گردوی خرد شده نصف پیمانه
کشمش در صورت تمایل
طرز تهیه کیک کدو حلوایی :
ابتدا فررا با دمای180 درجه روشن میکنیم، شکر و تخم مرغ ها رو با همزن آنقدر میزنیم تا کرم رنگ شوند سپس ماست و روغن رو اضافه می کنیم و میزنیم تا مایه مون یکدست شود و بعد پوره ی کدو حلوایی رو اضافه میکنیم و باز هم میزنیم.
وقتی مواد یکدست شد، آرد و دارچین و بکینگ پودر رو باهم مخلوط کرده و روی مایه الک میکنیم در آخر گردو و کشمش رو میریزیم و مایه رو در قالب مورد نظر ریخته و در فر قرار میدیم به مدت 40 تا 45 دقیقه زمان می دهیم تا کیکمان به خوبی بپزد.
نکته:
میتونید اگه خواستید رژیمی باشه از روغن کنجد و شکر قهوه ای استفاده کنید.من کشمش و گردو را بعد از اینکه مواد را داخل قالب ریختم روش ریختم شما میتونید کامل با موادتون مخلوط کنید فقط کشمش ها را اول داخل ارد بغلتونید و بعد داخل الک بریزید تا ارد اضافش بره بعد تو موادتون بریزید.اگه مثل من داخل قالب میان تهی یا مدل دار میریزید حواستون باشه اول خوب با کره چرب کنید بعد داخلش ارد پاشی کنید و ارد اضافیش را خارج کنید.(من از اسپری روغن جدا کننده امتحان کردم
حتما امتحان کنید هم مقویه و هم یه بافت و مزه عالی داره.نوش جانتون
در صورت علاقه مندی به پخت انواع کیک شما عزیزان می توانید از قسمت محصولات و خدمات سایت خوشمزه ریزه دوره آموزشی کیک های خامه ای و روسی را تهیه نمایید.
گیلان ، رودسر
09132691404
farzane.m69@gmail.com
عضو خبرنامه ما شوید