دفتر ما

گیلان ، رودسر

ایمیل ما

farzane.m69@gmail.com

تلفن ما

09132691404

جزئیات مقاله
جزئیات مقاله

طرز تهیه کیک حلوا مجلسی _ خوشمزه ریزه

۱۹ بهمن ۱۴۰۲ انواع حلوا ۰
Image

کیک حلوا از حلوا های  بسیار خاص و خوشمزه، ویژه مهمانی ها و مراسم ها برای پذیرایی ازدوستانمان است. امروزه حلوا را با  روش های مختلف و انواع تزیینات زیبا درست می کنند و فقط مختص به مراسم های عزاداری نیست .

درادامه این مقاله تا آخر همراه ما باشید تا به شما یکی از خوش طعم ترین  نوع حلوا یعنی کیک حلوا را آموزش دهیم. همچنین اگر زمان و فرصت مناسب را دارید پیشنهاد ما به شما دیدن دوره ی آموزشی حلوای مدرن وطعم دار خوشمزه ریزه است که به صورت حرفه ای میتوانید هنر آموزش حلوا را یاد بگیرید.

 

مواد اولیه کیک پایه:

آرد سفید ۲ پیمانه

تخم مرغ ۴ عدد

ماست پر چرب یک پیمانه

شکر یک پیمانه

روغن۳/۴ پیمانه

پودر هل ۲ ق چ

بیکینگ پودر ۲ ق چ

 

طرز تهیه کیک پایه:

در ابتدا شکر و تخم مرغ و پودرهل را با همزن برقی میزنیم تا کرم رنگ و کشدار و حجیم  شود.

و بعد روغن و ماست را اضافه می کنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم و سپس آرد و بیکینگ پود را الک کرده و به مواد اضافه می کنیم و با لیسک مخلوط میکنیم.

در قالب ۲۵*۳۵ میریزیم و داخل فر از قبل گرم شده به دمای ۱۷۰ درجه به مدت تقریبی ۳۰ دقیقه قرارمیدهیم.

مواد اولیه حلوا سه آرد :

شهد حلوا:

آب  ۲ لیوان

گلاب ۱/۲لیوان

شکر ۲ لیوان

پودر هل و زعفران

مواد حلوا:

آرد سفید یک لیوان

آرد نخود ۱/۲ لیوان

آرد برنج ۱/۲ لیوان

روغن ۱/۲ لیوان

کره ۱۰۰ گرم

پودر هل  مقداری

طرز تهیه حلوا سه آرد:

برای تهیه شهد  ابتدا آب و شکر را مخلوط می کنیم و روی حرارت قرار میدهیم و بعد از حل شدن شکر، گلاب و زعفران رو اضافه کرده تا زمانی که به جوش آید شهد آماده است.برای تهیه حلوا،  سه آرد را(آرد سفید، آرد نخود،آرد برنج) مخلوط و الک می کنیم و روی حرارت کم تفت میدهیم،  تا رنگ آرد تیره تر شود و بوی خامی آرد گرفته شود ( به مدت تقریبی ۱۵ دقیقه) و بعد کره و روغن را به تدریج اضافه می کنیم و بهم میزنیم . اول خشک و تیکه ای می شود نگران نباشید بعد از چند دقیقه روغن پس میدهید و بافت نرم تری می گیرد .

در این مرحله شهد خنک شده را به تدریج به آرد و روغن اضافه میکنیم و هم زمان مخلوط میکنیم( باید مواظب باشید چون کمی دود میکند) و تا زمان جمع شدن حلوا تفت میدهیم، زمانی که حلوا جمع شد و دیگر به گوشه های ظرف نچسبید حلوا آماده است از روی حرارت برمیداریم و به حالت گهواره تابه را تکان میدهیم تا حلوا به روغن بیوفتد..برای شکلاتی کردن حلوا می توانید  مقداری پودر کاکائوبه حلوا اضافه کنید.و کمی که حلوا از داغی افتاد با ماسوره  2Dماسوره بزنید.

نکته پایانی

زمانی که هنوز حلوا داغ است باید حلوا را روی کیک خنک شده بریزید و صاف کنید،  شما می توانید  هر نوع حلوایی که دوست دارید و امتحان کرده اید مثل (حلواشیر،حلوا زعفرانی و ...) جایگزین این نوع حلوا کنید و طرح  دلخواه تون رو روی حلوا بکشید. کیک اصلا خمیر نمیشه و بسیار خوشمزه و لطیفه. نوش جانتون.

 

دیگر مقاله ها

۰ نظر

نظر خود را بنویسید

اطلاعات تماس

گیلان ، رودسر

09132691404

farzane.m69@gmail.com

نظرسنجی

خبرنامه ایمیلی

عضو خبرنامه ما شوید

طراحی سایت و پیاده سازی توسط رایا رسانه