دفتر ما

گیلان ، رودسر

ایمیل ما

farzane.m69@gmail.com

تلفن ما

09132691404

جزئیات مقاله
جزئیات مقاله

طرز تهیه نان خرمایی

۲۶ آذر ۱۴۰۲ انواع نان ۰
Image

مواد خمیر

 آرد فانتزی یا گندم، بهتره که فانتزی باشه ۳۰۰ گرم ( حدودا ۲ پیمانه)

شکر ۱ ق غذاخوری پر

مایه خمیر ۶ گرم (حدودا ۱ ق چای خوری)

نمک ۱ ق چای خوری کره ۱۵ گرم (۱/۵ ق غذاخوری)

شیر ۱ پیمانه

پودر هل ۱/۴ ق چای خوری

مواد میانی

خرما ۱۵۰_۲۰۰ گرم (۲۰عدد)

پودر نارگیل یا گردو ۲ ق غذاخوری پر

پودر دارچین ۱ ق غذا خوری پر

رومال

1 عدد   تخم مرغ

1 ق غذاخوری خامه یا شیر

کمی وانیل یا هل

کنجد و پودر نارگیل برای تزیین

 

طرز تهیه نان خرمایی

خمیر مایه و شیر ولرم و شکر را با هم دیگر مخلوط کنید  . ۷_۸ دقیقه درش را بزارید که عمل بیاد همه مواد خشک را مخلوط کنید (بهتره که یه مقداری از آرد را نگه دارید و

اگر دست آخر نیاز بود اضافه کنید چون رطوبت آردها متفاوت هستند ) بعد مخمـر عمل آمده را اضافه کرده و ورز بدهید  تا خمیـر جمع شود بعد کره را به آن اضافه کنید

و به خورد مواد بدهید بعد روی صفحه کار(یا روی کابینت آشپزخونه را خوب تمیز کنید سلفون بندازید)  خمیر را منتقل کنید و خوب ورز بدهید که خـمیر لطیفی به دست بیاید.

خمیر را ۱۰_۱۵ دقیقه در کاسه چرب با درپوش استراحت بدهید ، بعد وزن خمیر را گرفته  و به ۸ قسمت مساوی  تقسیم کنید . و هر کدوم را چونه بگیرید و بزارید

داخل سینی  که  کف آن را چرب کردید  و رویش را با نایلون چرب بپوشانید.

۳۰ دقیقه استراحت بدهید.  تو این مدت هسته خرما ها بگیرید و لهش کنید با مواد دیگه مخلوط کنید و به ۸ قسمت تقسیم کنید.

شما عزیزان می توانید برای آموزشات بیشتر از بخش محصولات و خدمات خوشمزه ریزه  پکیج نان را تهیه کنید .

بعد از استراحت هر چونه را باز کنید و از مواد میانی داخلش بزارید و دوباره چونه کنید.

بگزارید داخل ظرفی که کفش را کاغذ روغنی یا نسوز پهن کردید و دوباره روی آن را با نایلون چرب بپوشونید،

 

تا ۴۵ دقیقه استراحت کنه و حجم بگیرهبعد از استراحت نهایی رویش را رومال کنید ،  که ترکیب یک عدد تخم مرغ ، یک قاشق شیر و کمی هل است.

با فرچه روی آن میزنیم  وبا کنجد یا نارگیل تزیین کنید و داخل فر از قبل گرم شده بزارید با درجه ۱۸۰ به مدت حدودی ۲۰_۲۵ دقیقه.

فر را از نیم ساعت قبل روشن کنید و یک ظرف آب داخلش بگذارید تا رطوبت نان حفظ بشه بعد از پخت اون رو به صفحه توری منتقل کنید تا خنک بشه . نوش جانتون.

 

کلام آخر

این آموزش طرز تهیه نان خرمایی خوشمزه ریزه، یک نان مقوی برای تمام افراد به خصوص بچه هاست.

 

دیگر مقاله ها

۰ نظر

نظر خود را بنویسید

اطلاعات تماس

گیلان ، رودسر

09132691404

farzane.m69@gmail.com

نظرسنجی

خبرنامه ایمیلی

عضو خبرنامه ما شوید

طراحی سایت و پیاده سازی توسط رایا رسانه