گیلان ، رودسر
farzane.m69@gmail.com
09132691404
عید نوروز یکی از مهم ترین جشنها و جشنوارههای مردم ایران با ریشههای باستانی در فرهنگ ایرانی ، که هر ساله در ابتدای بهار برگزار میشود. این جشن به عنوان تجدید حیات و شروع فصل بهاراست، عید نوروز به عنوان جشنی ، همواره با شیرینیهای خاص و خوشمزه همراه بوده است. شیرینی های نوروز نماد خوشبویی ، خوشمزگی و شادابی بهار شناخته میشوند.
طرز تهیه انواع شیرینی ویژه نوروز
شاید با خود بگویید با وجود این همه شیرینی فروشی و قنادی چه نیازی به پخت شیرینی آن هم در خانه اما فراموش نکنید که پخت شرینی علاوه برعطر و طعم فوق العاده ، لذت خلق یک اثر هنری ، باشیرینی هایی که حاصل دسترنج خوتان است برای پذیرایی از مهمانانتان بسیار لذت بخش بوده با هیچ چیز دیگری قابل مقایسه نیست.
از دیرباز، تعداد زیادی از شیرینیهای سنتی مانند شیرینی نخودچی، قطاب، ، شرینی ولیعهدی ،لوز،نان برنجی و ... در زمان عید نوروز پخته و به عنوان میزبانی و هدیه به خانواده و دوستان ارائه میشده ، همچنین در مراسم های مختلف مذهبی و فرهنگی و بخش جدایی ناپذیر از فرهنگ و سنتهای ایرانی به حساب میآیند.
اگر به پخت شیرینی علاقه مند هستید تا فرصت هست و زمان باقی است دست به کار شوید و شیرینی های سنتی نوروز امسال را خودتان تهیه کنید و دوستداران خود را غافلگیر نمایید.
در ادامه ما به شما آموزش های عالی و کامل برای تهیه انواع شیرینی های مدرن و شیرینی های سنتی خانگی خوشمزه ریزه را معرفی می کنیم که شما را از مبتدی بودن به سطح حرفه ای می رساند ، هر گاه فرصت و زمان را مناسب دیدید، به سلیقه خودتان هر کدام از پکیج هایی که مد نظرتان است را تهیه کنید.
محبوب ترین شیرینی های عید نوروز
یکی ازخوشمزه ترین و معروف ترین شیرینی های سنتی ایرانی ، مخصوص عید نوروز است که رکن اصلی آن آرد نخودچی است که باید تازه و از کیفیت بالایی برخوردار باشد ،پودر قند ، روغن ، هل از دیگر ومواد تشکیل دهنده این شیرینی است ، که می تواند به صورت ساده یا با طعم کاکائویی تهیه گردد و با پور پسته ، بادام و... تزئین شود.از ویژگی های شیرینی نخودچی بافت نرم ویکدست آن است که آن را از دیگر شیرینی های نخودچی متمایز می سازد.
یکی از محبوبترین و خوشمزه ترین شیرینی های عید نوروز است که در دو نوع زعفرانی و ساده پخت میشود مواد میانی آن متشکل از گردوی آسیاب شده دارچین و پودر قند است، که داخل خمیری لطیف قرار میگیرد. هم میتوانید آن را داخل فر با ماندگاری بالا و هم به صورت سرخ شده پخت کنید و در نهایت در پودر قند بغلتانید.
شیرینی اتابکی یا ولیعهدی یکی از شیرینی های با ماندگاری بالا ویژه عید نوروز است. این شیرینی بسیار حساس بوده و میزان مواد آن باید طبق دستور اندازه گیری شود ،در انواع ساده ، زعفرانی و کاکائویی تهیه می شود . برای تزیین آن می توانید از پودر پسته، کنجد و یا شکلات آب شده استفاده کنید.
از دیگر شیرینی های معروف نوروز شیرینی لوز که از شیرینی های سنتی وخوشمزه استان آذر بایجان است ترکیب بادام و زعفران طعم شگفت انگیزی به این شیرینی می دهد .شیرینی لوز به آسانی آماده می شود و برای پذیرایی از مهمانان بسیار مناسب بوده در انواع نارگیلی ، گردویی ،پسته ای و بادامی پخت می شود . برای تزیین آن از پودر نارگیل می توانید استفاده کنید.
شیرینی نان برنجی از خوشمزه ترین و معروف ترین شیرینی های استان کرمانشاه ویژه عید نوروز است که آرد برنج ،آرد سفید ، روغن ، هل و زعفران مواد اصلی تشکیل دهنده نان برنجی است . این شیرینی نیاز به استراحت داخل یخچال داشته و به آسانی آماده میشود ،در دو نوع ساده و زعفرانی مورد استفاده قرار می گیرد.
خوشمزه های خانگی خوشمزه ریزه این امکان را برای شما فراهم کرده که بتوانید به صورت غیر حضوری به دوره های آشپزی دسترسی داشته باشید
و هر زمان که بخواهید می توانید از آن ها استفاده کنید .
با تهیه دوره های آموزشی شما هنرجویان عزیز عضو یک گروه تلگرامی شده که می توانید سوالات خود را بپرسید و از سمت خانم کلانی جواب خود را
دریافت نمایید.
این نکته را توجه داشته باشید که دوره ها به صورت نکته به نکته در قالب ویدیو وعکس و با بیان کاملا شیوا و روان به شما عزیزان آموزش داده می شود.
گیلان ، رودسر
09132691404
farzane.m69@gmail.com
عضو خبرنامه ما شوید